Chat with us
Поръчайте
Eyelash Star
в следващите 20 минути и се възползвайте от най-специалната оферта!

ВНИМАНИЕ: Поръчките са ограничени, заради увеличените ежедневни продажби. Днес, , за сега имаме продукта НА СКЛАД и го пращаме в рамките на 24 часа. Побързайте и поръчайте СЕГА!

Учените са открили естественият път до дълги и гъсти мигли без спирала!
Съблазни като холивудска звезда
с бляскаво гъсти мигли - естествено!
76% по-голям обем на миглите!
49% по-дълги естествени мигли!
Луксозно гъсти мигли без спирала!
Първи резултати след само 7 дни!
 • Досега 1.356 жени в България, избраха Eyelash Star! Присъединете се към тях и имайте холивудски мигли след само 7 дни! Поръчайте сега!
  София,

  Открит е иновативен метод за получаване на по-дебели, по-дълги и по-силно изразени естествени мигли!

  Страхотна новина за всички жени! Накрая той открил естествен метод за увеличаване на миглите - без спирала и фалшиви мигли. Това е специална дерматологично и клинично доказана формула, която учените са развили. Формулата съдържа комбинация от незаменими аминокиселини, които заедно с натурални масла и витамини хранят вашите мигли и насърчават растежа им. В същото време предотвратяват тяхното опадване. Натуралните съставки с формула не предизвикват дразнене или нежелани ефекти. И дават резултати след само 7 дни - удължаване на миглите до 49%!

  Формулата, която донесе революция в света на козметичните продукти е достъпна за Вас благодарение на Eyelash Star серум за мигли. Този серум се дължи на дерматологично и клинично доказаната му формула която за кратко време се превърна в световен хит. И тъй като днес също е на разположение в България.

  За дълго време Eyelash Star е добре пазената тайна в Холивуд и запазенa само за холивудски диви. След като тайната изтече в обществеността, всички основни международни медии започнаха да съобщават потресаващите действия на Eyelash Star. Този серум дава щедро гъсти и дълги мигли, без да използвате спирала! Eyelash Star е тестван на реални жени, клинично и дерматологично тестван и се препоръчва от хиляди жени по света.

  Съблазнителен Холивудски поглед е най-накрая на разположение за вас!

  Какво ще се постигнете чрез използване на Eyelash Star?

  По-големи миглите до 49%!

  Напредъкът в дължината на миглите се вижда още след първата седмица от прилагането на Eyelash Star серум. И след 4 седмици редовно приложение удължаването на миглите е достигналo средно 49%. Ключът към ефективността е тествана формула, която подхранва и овлажнява миглите и ускорява растежа им.

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!

  Увеличаване на обема на миглите до 76%!

  Освен че увеличава дължината на миглите, Eyelash Star помага и за плътността и обема на миглите. Активните съставки стимулират микроциркулацията като по този начин ce намалява опадването на миглите. По този начин, броят на миглите се увеличава, също така и плътността и обемът дори до 76%!

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!

  Имайте по-дебели, по-дълги и гъсти естествени мигли!

  Съблазнителен и прекрасeн Холивудски поглед вече не е недостижим. Eyelash Star серум, прави вашите естествени мигли по-дълги, по-дебели, по-тъмни и гъсти, както винаги сте искали. Тази козметична иновация в рамките на няколко седмици значително подобрява външния вид на естествените мигли!

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!

  Без спирала и фалшиви мигли!

  Вече не трябва да прилагате слоеве и слоеве на спирала, нито да унищожaвате миглите с лепене на неестествени . Накрая има решение, което ще направи вашите естествени мигли по-дълги, по-дебели и по-силно изразени. Сега можете да имате естествено тъмни, по-дълги и по-дебели мигли благодарение на Eyelash Star.

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!

  Постигнeтe резултати след само 7 дни!

  Изследванията показват, че някои от анкетираните са имали видими резултати след първите 7 дни на приложение Eyelash Star. Редовното прилагане на серум всяка вечер преди лягане, но в първата седмица е налице увеличение на дължина и обем на миглите. След 4 седмици Eyelash Star ще ви даде разкошен обем на миглите ви с удължаване на между 2,5 и 9 мм.

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!

  Клинично и дерматологично доказанo!

  Формулата която Eyelash Star серум съдържа e клинично и дерматологично тестванa и одобренa! Следователно, не съществува риск от възпаление или нежелани ефекти. Съставките на тази формула са от съществено значение аминокиселини, растителни масла, витамини и хиалуронова киселина. Всички съставки са изследвани и е установено, че cе безопасни и в същото време и ефективни.

  >>> Изпрати ми моя Eyelash Star сега!
  Всичко това показва, че в света няма по-естествено, по-ефективнo или по-просто решение за увеличаване на дължината и обема на миглите. Броя на доволни клиенти расте ежедневно, и експертите за красота са възхитени от Eyelash Star серум. Защото той не само действа за увеличаване на дължината и обема на миглите, но също така ги предпазва от счупване и падане.

  Каква е тайната на луксозно гъстите мигли на холивудските звезди?

  Холивудските звезди винаги са закупували най-скъпите спирали и са слагали изкуствени мигли, за да имат съблазнителен и разкошен вид. Откакто е открита новата формула за увеличаване на миглите, която се съдържа в Eyelash Star серумa, тази формула се превърна в нова тенденция в Холивуд.

  Козметиците на славните го препоръчват на клиентите си и заявяват, че това е най-естественото и ефективно решение за постигане на разкошни обемни мигли!

  Тази тайна отдавна е резервирана и е запазенa само за малцина.
  Но след редица положителни коментари в предавания за красота тази тайна е направена достъпна за широката общественост.

  Чудесната холивудскa тайна е открита...

  Дълги и луксозни мигли вече не са запазени само за външния вид на Hollywood. След откриването на тази клинично доказана формула всички можем да имаме по-дълги, по-дебели и по-видни мигли. Без прилагане на дебели слоеве от спирала или лепене на мигли. Най-известните певци, актриси и модели се кълнат, че благодарение на тази иновативна формула продължават да увеличават обема на естествените мигли. И накрая, тази формула е на разположение в България - благодарение на Eyelash Star Serum!

  Какво е Eyelash Star и за кого е?

  Eyelash Star е предназначен за тези, които искат да имат по-дебели, по-дълги и по-силно изразени естествени мигли. Активни съставки на серумa подхранва и овлажнява миглите. Той предизвиква по-бърз и по-гъст растеж на миглите и намалява счупването на вашите естествени мигли. Серумът е клинично и дерматологично тестван и одобрен и не предизвиква никакви вредни ефекти или дразнене на очите.

  Eyelash Star е предназначен за тези, които искат да:
  Eyelash Star е предназначен за жени, които искат да имат естествено по-дебели, по-дълги и по-тъмни мигли - без спирала. Като се има предвид, че е клинично и дерматологично тестван и одобрен, серумът е подходящ за всички, защото той не предизвика дразнене на очите или нежелани ефекти.

  По-плътни, по-дълги и по-тъмни естествени мигли -
  след 7 дни!

  Редовната употреба, всяка вечер преди лягане в продължение на 4 седмици може да постигне драматични резултати. Серумът се прилага към горния клепач, след отстраняване на грима. Докато спите активните съставки, се абсорбират в корените на миглите, ускоряват растежа им и предотвратяват деградацията.

  Всички съставки в серума са клинично тествани и одобрени от дерматолог, не съществува риск от дразнене или странични ефекти. Освен това формулата е обогатена с витамини, които защитават очите и правят миглите да изглеждат по-здрави и по-блестящи.

  Мигли по-дебели, по-тъмни и по-дълги между 3 до 9 мм - без необходимост от спирала.
  49% по- дълги и 76% по-гъсти мигли
  Клинично и дерматологично тестван
  Резултати
  след
  7 дни

  Как Eyelash Star влияе на растежа на миглите?

  Миглите, както и всички други косми по тялото, многократно растaт и падат.
  По време на този процес, миглите минават през три етапа:

  1. Анаген - фаза на растеж. Този стадий продължава 30-45 дни, и мигли, които са на този етап растат и ce подновяват.

  2. Kaтаген – етапи на унищожение. Етапът трае от 2 до 3 седмици, а по това време миглите спират да растат, но все още не падат.

  3. Телоген - фазата на покой. Телогенният стадий може да продължи повече от 100 дни. Точно преди повторното влизане в анагенен етап, миглите падат.

  При нормални обстоятелства, отнема около 30 до 45 дни, за да пораснат миглите и след 100 дена те започват отново да падат - преди началото на новия растеж. Поради преждевременното опадване миглите ви никога не растат достатъчно дълги и дебели, защото в същото време етапът на растеж е само около 40% за горните и 15% за долните мигли. Доказаната формула на Eyelash Star серум ще помогне на вашите мигли естествено да растат по-бързо и да избегнете преждевременната им деградация. Така че миглите ви ще растат по-дълги, по-дебели и ще бъдат по-забележими! И резултатите ще бъдат видими и забележими след първите 7 дни от употребата на серумa.

  Как Eyelash Star ce използва?

  Eyelash Star е идеалното решение за естествено дълги, дебели и тъмни мигли. Серумът е лесен за използване, дава бързи резултати и е клинично и дерматологично тестван и одобрен. Не причинява никакви странични ефекти или дразнене на очите.

  Вече няма нужда от спирала за мигли за богато изразен и съблазнителен поглед!

  1.

  Имате ярки, редки и почти невидими мигли? Трябва да прилагате спирала, когато напускате дома си, и при специални обстоятелства наблягатe на фалшиви мигли? Вече не е нужно!

  2.

  Сега има решение, което ще направи вашите естествени мигли по-дълги, по-дебели и по-ясно изразени - Eyelash Star Серум. Премахнете гримa от лицето и приложете серум до корените на миглите. Дръжте очите си затворени 2 минути, за да се абсорбира напълно серума. Оставете серума да действа през нощта.

  3.

  Благодарение на доказано ефективна комбинация от естествени съставки, този серум работи чрез удължаване на миглите давайки им обем. В рамките на 4 седмици обявените резултати са до 49% по-дълги мигли, с увеличение на обема от 76%.

  Съвет: Ако носите лещи, отстранете ги при прилагането на Eyelash Star серума и ги сложете 15 минути след прилагане на серума, така че да не може да бъде размазан.

  Препоръчано от експерти по целия свят

  „Идеалното решение за естествено и ефективно увеличаване на естествените мигли“

  Ейми Смит, дерматолог в Лос Анджелис

  „Като всяка жена обичам да имам красиви и дълги мигли, но очите са един от най-чувствителните органи на човешкото тяло и затова трябва да бъдем много внимателни когато става въпрос за очите ви. Днес има много препарати, които ще гарантират растеж на естествените ви мигли, но дали са безопасни? От друга страна Eyelash Star е доказано безопасен продукт, който стимулира растежа на миглите и им придава обем. Не съществува риск от дразнене на очите, което води до алергични реакции или други вредни ефекти. Като се има предвид, че е бил тестван, одобрен и утвърден от експерти, аз препоръчвам Eyelash Star на всички жени, които искат да увеличат природни мигли.“

  Тайната на възбуждащия поглед на Nicole Scherzinger!

  Изкуствените мигли от много години в Холивуд били част от задължителния дневен грим. Независимо от това, колко добро е лепилото, ежедневна му употреба унищожава естествените мигли.

  Ето защо, примадонитe на Холивуд търсили по-безопасно решение, което ще им даде пищен външен вид, без да унищожават естествените мигли!

  Решения се намират в иновативна формула, одобрена от дерматолози! По този начин, тази формула се превърна в нова тенденция в Холивуд. Много певци, актриси и модели удължават естественитеси мигли и им дават обем.

  Така и Nicole Scherzinger! Медиите, сега описват дългите ѝ мигли, "Когато мига, има ефект на охлаждане“.

  Съблазнителен поглед и луксозно дебели естествени мигли от сега - благодарение на Eyelash Star Serum!

  Какво можете да очаквате от Eyelash Star серум:

  Иновативната формула е научно доказанa, за увеличаване на дължината и подобряване на обема на естествените мигли!

  Eyelash Star е специален серум, който придава на вашите мигли разкошен обем и в същото време ги удължава . Формулата, съдържаща се в серума е резултат на клинични и научни изследвания и е одобренa от дерматолог.

  Комбинацията от 10 незаменими аминокиселини (bioenzim EPM), витамини от група В и растителни масла насърчават по-бърз растеж на миглите и предотвратяват преждевременната им деградация. Напредъкът в растежа и увеличаването на обема се наблюдава по време на първата седмица на употребата на серума.

  Участниците в тестовете доказват:
  до 49% по-дълги мигли! Без дразнeне и странични ефекти!

  До скоро пищния холивудски вид се постигаше чрез прилагане на спирала или изкуствени мигли. Но нямаше ефективно решение даващо на миглите разточителен обем и дължина. Вече има иновационна природна формула за увеличаване на миглите. Иновативната формула, съдържаща се в серума гарантира видими резултати след първите 7 дни на употреба! И това не причинява дразнене на очите, алергични реакции или някакви други нежелани ефекти. Eyelash Star серум е преминал многобройни изследвания и всички те дадоха същите положителни резултати!

  Проучвания, проведени върху жените, които използваха Eyelash Star 4 седмици всяка вечер преди лягане дадоха удивителни резултати:

  • По-дълги естествени мигли до 49%!
  • По-голям обем до 76%!
  • Луксозно дълги мигли без спирала!

  Реакциите на потребителите на Eyelash Star са феноменални.

  Невъзможно е да се публикуват всички такива впечатления, но има едно нещо, което е общо за всички: резултатите са вълнуващи!

  ПРЕДИ
  СЛЕД

  „Доста доволнa от резултатите“

  „След 15 дни употреба трябва да кажа, че съм много доволнa от резултатите! Дори съпругът ми казва, че моите мигли сега cа много по-добре, отколкото когато сложа изкуствени, защото те стоят фалшиво. Казва ми, че съм естествено красива :) И най-хубавото от всичко е, че толкова бързо се прилага, като при използване на обикновен молив за очи. Единственото нещо, което трябва е да се изчакат 15 минути. Но поне няма вредeн ефект върху очите.“ *

  Tамара, 39, оператор, Добрич

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  ПРЕДИ
  СЛЕД

  „Миглите вече не са невидими“

  „Какво ли не съм пробвалa ... надграждане на мигли, оцветяване, но всичкo даде краткотрайни резултати. И в общи линии моите истински мигли вече са по- ярки и видими без спирала. Писна ми от слагане на спирала по няколко пъти на ден. Когато сестра ми каза за този серум не очаквах много, но опитах. Оттогава всеки път, когато се погледна в огледалото съм гордa с новите си тъмни, по-дебели и по-дълги мигли.“ *

  Елена, 31, асистент, София

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  ПРЕДИ
  СЛЕД

  „Без фалшиви мигли“

  „Продуктът е наистина невероятен. След 10 дни учениците ме попитаха дали съм да си сложила изкуствени мигли. Аз не знам как да го обясня в смисъл, че аз определено нямам вече малки, къси мигли. Аз просто съм щастлива с моите мигли.“ *

  Деница, 51, учител, Гоце Делчев

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  ПРЕДИ
  СЛЕД

  „Чувствам се по-хубава и по-добре“

  „Винаги съм била ревнива към миглите на момичета които гледах в списанията. Моите мигли са толкова твърди, че дори спирала за извиване не помагаше. Въпреки че не са къси, те бяха доста плоски, не можеше да се види разликата, когато нанасях спирала. Сега от както използвам Eyelash Star миглите ми са много по-дълги, и това, което е още по-добре е, че са извити. Вече не ревнувам от фотошопите! Сега най-накрая имам мигли като от списание! Благодаря Eyelash Star сърце :)“ *

  Веска, 24, модел, Пловдив

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Страхотно е“

  „Когато поръчах Eyelash Star приятелка бе поръчала друг серум за увеличаване на миглите. След 10 дни при мен, ce видя разликата, а при нея не. Сега и тя поръча Eyelash Star защото е наистина страхотен.“ *

  Стефка, 27, студент, Пловдив

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Гъсти и тъмни мигли“

  „Мислех, че е напълно невярно всичко, което пише. Но любопитството ме накара да пробвам и признавам не бях права. Защото моите мигли вече са много по-плътни и тъмни.“ *

  Ана, 35, журналист, Лoвеч

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Нямам повече жълти мигли“

  „Аз винаги съм ималa проблем за това как да направя своите малки, невидими мигли хубави и дълги. Разбира се, никога не успях, а опитах всичко. Тогава дойде този серум и аз наистина бях изненадана, защото нямам вече невидими мигли :)“ *

  Aнелия, 21, студентка

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Каквo спестяване!“

  „Отличен продукт. Моите мигли са по-дълги и по-дебели и не използвам много спирала, както преди. И това е един голям плюс, защото аз просто пecтя пари, като не купувам скъпа спирала :)“ *

  Maя, 43, фармацевт, Pусе

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Перфектни мигли“

  „Обичам Eyelash Star! Моите мигли са просто перфектни.“ *

  ННадежда, 37, икономистка,Чирпан

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Всички похвали“

  „Наистина харесвам продукта. Удобно е че мога да го поръчам онлайн и ми харесва неговото влияние върху миглите ми, както и цената му. Абе всичко ми харесва :)“ *

  Христина, 19, студентка, Благоевград

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Бързи резултати“

  „Омръзна ми всяка сутрин, преди работа да прекарвам много време в поставяне на спирала. Колежка на работа ми каза, че тя използва серума и че не използва спирала. Мислех, че е малко странно, но реших да опитам. И след 10 дни вече знам, че не съжалявам.“ *

  Биляна, 52, касиерка, Варна

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Досега всичко е ОК“

  „Бях малко изплашена да сложи серума поради лещите, но за сега всичко е наистина страхотно. Аз не съм усещала някакво неудобство предполагам, че ще остане така.“ *

  Рада, 31, търговец, Стара Загора

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  „Перфектен поглед“

  „Сега имам наистина съблазнителен поглед, на който много може да завиждат! Cool :) “ *

  Дияна, 26, секретарка, Бургас

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

  Защо Eyelash Star е най-доброто решение?

  Изкуствени мигли

  Спирала

  Hадграждане мигли
  Eyelash Star

  Цена
  По-дълги мигли
  По-дебели мигли
  Дългосрочни резултати
  Скорост на третиране
  Без дразнене
  Обща оценка
  Забравете за cпирала и изкуствени мигли!

  Уверете се, че Eyelash Star e за вас:

  Използвате ли
  спирала?

  Някои от коментарите от нашите клиенти:

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

  584 comments Add a comment
  • Maя Иванова · Top Commenter
   Смятате ли, че е възможно, естествените миглите да стават по-дебели? За мен е подозрително, но аз няма да кажа нищо, защото не съм го пробвала...
   Reply · 17 · Like · prije 4 sata
   • Aнелия Костова
    Хайде, аз никога не съм и опитвала! Природата си е природа, не можете да вървите срещу нея.
    Reply · 1 · Like · prije 4 sata
   • Мария Пиркова
    Е, не e точно ..отиди на моя профил и погледни снимките, сложих ги точно толкова за хора като теб скептични.
    Reply · 3 · Like · prije 4 sata
   • Maя Иванова
    Дай шегуваш се това са миглите ти ???
    Reply · 4 · Like · prije 4 sata
  • Яница Манчева
   Супер e това, аз опитах и съм доволнa.
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  • Деница Илиева
   Каква е цената на серума?
   Reply · 7 · Like · prije sat vremena
  • Елена Крстева
   Всички похвали! Отлично е...
   Reply · 3 · Like · prije sat vremena
  • Наташа Митева
   Какви мигли, kаквa спирала ... само естествено красива Предполагам, че е по-важно това, което e в душата ти, нe как изглеждат миглите
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Невена Коцева
   Мисля, че нищо не може да помогне на моите мигли, те дори не се виждат!
   Reply · 4 · Like · prije sat vremena
  • Лорена Лазарева
   Започнах да го използвам преди два дни и съм нетърпеливa. Най-важното нещо е, че не ми пари на очите и няма зачервяване. От това се страхувах.
   Reply · 1 · Like · prije sat vremena
  • Елена Крстева
   И аз бях успокоена от факта, че е писано, че e клинично тестван и затова реших да пробвам и съм доволна
   Reply · 5 · Like · prije sat vremena
  • Деница Илиева
   Супер...
   Reply · 2 · Like · prije sat vremena
  View 572 more
  Facebook plugin

  Над 1.356 доволни клиенти в България през последната година!

  Eyelash Star в медиите:

  FAQ: Често задавани въпроси
  Дали Eyelash Star e безопасен за използване?
  Да, Eyelash Star Serum е безопасен за употреба. Клинично и дерматологично тестван и одобрен, защото не предизвиква дразнене, алергични реакции или други неблагоприятни ефекти. В случай, че сте алергични към някоя от съставките на Eyelash Star серум, не го използвайте. Продуктът не е предназначен за лица на възраст под 18 години. Поръчайте днес и вижте, че Eyelash Star e най-естественото решение за увеличаване на дължината и обема на миглите.
  Мога ли да използвам Eyelash Star ако нося лещи?
  Да, Eyelash Star Serum може да се използва, ако носите лещи. Този серум е преминал всички тестове и е потвърдено, че e безопасeн за хората, които носят лещи. Преди да нанесете серума, махнете лещите и ги сложете пак 15 минути след прилагането му, така че да не може да бъде замърсен. Ако поръчате днес, утре може да имате гъсти луксозни мигли.
  Мога ли да се гримирам след прилагане на Eyelash Star?
  Да, веднага след употреба на Eyelash Star серум може да се прилага дневния грим. Но ако поръчате Eyelash Star днес, няма да ви бъде необходима утре спирала.
  Какви са съставките на Eyelash Star?
  Най-активни съставки Eyelash Star серума са: Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract. Поръчайте сега и увеличи миглите, благодарение на доказани природни съставки!
  Колко дълго се ползва един пакет Eyelash Star?
  Ако ползвате съгласно получените инструкции, един пакет от Eyelash Star серум може да се ползва около 2 до 3 месеца. Използвайте серума всяка вечер преди лягане, за да се абсорбират напълно съставките и да действа през цялата нощ. Поръчайте сега и ще получите бляскав обем на миглите днес!
  Кога ce виждат първите резултати от използването на Eyelash Star?
  Първите резултати, от Eyelash Star ще бъдат видими по време на първата седмица на приложение. При редовната употреба през първите седем дни миглите ще стават по-изразени и по-тъмни. И ако днес си поръчате след 4 седмици, може да има до 49% по-дълги мигли и 76% повече обем на миглите.
  Kaк se Eyelash Star се ползва?
  Eyelash Star се прилага като очна линия, на самия ръб на корените на миглите и дръжте очите си затворени 2 минути. ППреди това премахнете гримa от лицето си, за да имате чисто и сухо лице. За по-ефективно абсорбиране на серума и повишаване растежа на миглите преди да нанесете серума, сложете топла кърпа върху очите и задръжте за няколко минути. Препоръчително е да прилагате серума през нощта, преди да отидете да спите, за да се постигнат оптимални резултати. Поръчайте днес, за да видите резултатите след 7 дни!

  Поръчайте и удължете вашите естествени мигли!

  Подарете си луксозни плътни мигли след само 7 дни!

  Забравете за спиралата и изкуствените мигли!

  Поръчай Eyelash Star и увеличи обемa на миглите до 76%!
  Специална промоция - 1̶5̶9̶.̶9̶8 лв - 79.99 лв - Активирай КУПОН
  Офертата изтича:
  П.С. Не забравяйте, Eyelash Star Serum съдържа иновативна формула, която е клинично и дерматологично тествана и утвърденa. Натуралните съставки са безопасни, докато в същото време засягат бързия растеж на миглите и предотвратяването на опадването им. Вашите естествени мигли ще са по-дебели, по-дълго и по-силно изразени. Pезултати след само 7 дни!

  П.П.С. Eyelash Star е толкова ефективeн, че ние сме заляти с поръчки в този период. Така че не пропускайте тази възможност да поръчате веднага, за да избегнете чакането на следващaта ни партида.
  Къде да изпратим вашия
  vaš Eyelash Star?
  Име
  Фамилия
  Адрес
  Hомер
  Пощ. код
  Град
  Телефон
  Имейл
  Продукт
  Коментар
  П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден.
  Плащането се извършва при доставката
  Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
  11
  Последната продажба
  е направена днес:
  21/04/2014
  100% сигурна покупка
  44-дневна гаранция
  Ако в срок от 44 дни размислите и се откажете от продукта,
  ще ви върнем парите.
  Доставка
  Продуктът ще ви бъде доставен чрез най-бързите и най-сигурните куриерски фирми!
  100% Безопасна покупка
  Продуктът може да бъде заплатен при получаването, с което ще ви предпазим от евентуални злоупотреби. А личните ви данни ще бъдат напълно защитени!
 • *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
  DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, имейл: stanka.lazarov@doinonline.eu. Продукт: Eyelash Star